1 doosje Epoisses van 250 g

2 el gembersiroop

1 doosje Chimay van 250 g

2 el honing

enkele takjes rozemarijn

peper van de molen

Bereidingswijze:

Open de Epoisses en giet er de gembersiroop over. Sluit het doosje weer en verpak in een dubbele laag aluminiumfolie. Zet ongeveer 10 min. op de grill.

Open de Chimay en giet er de honing over. Sluit het doosje. Spoel de rozemarijn, maar hou vochtig. Neem een dubbel vel aluminiumfolie en verdeel er de rozemarijn over. Zet er de Chimay op en vouw de folie dicht. Plaats de kaas op de barbecue met de rozemarijn aan de onderkant. Laat ongeveer 15 min. garen.

1 doosje Epoisses van 250 g2 el gembersiroop1 doosje Chimay van 250 g2 el honingenkele takjes rozemarijnpeper van de molenBereidingswijze:Open de Epoisses en giet er de gembersiroop over. Sluit het doosje weer en verpak in een dubbele laag aluminiumfolie. Zet ongeveer 10 min. op de grill. Open de Chimay en giet er de honing over. Sluit het doosje. Spoel de rozemarijn, maar hou vochtig. Neem een dubbel vel aluminiumfolie en verdeel er de rozemarijn over. Zet er de Chimay op en vouw de folie dicht. Plaats de kaas op de barbecue met de rozemarijn aan de onderkant. Laat ongeveer 15 min. garen.