Ingrediënten

Voor 4:

  • sap van 2 sinaasappels
  • sap van 1 roze pompelmoes
  • sap van 2 citroenen
  • 3 dl groentebouillon
  • Boter
  • geraspte zeste van 1 sinaasappel en 1 citroen
  • peper en zout
  • 3 el fijngehakte basilicum
  • 300 g peultjes (sluimerwten)
  • 4 zeewolffilets van 120 g elk

Doe het citrussap in een pan, samen met de bouillon en 100 g boter. Breng aan de kook en laat tot de helft inkoken. Voeg de zestes toe en kruid met peper en zout. Roer er vlak voor het serveren de basilicum onder.

Kook de peultjes beetgaar in lichtgezouten kokend water. Giet af, laat goed uitlekken en stoof nog 3 min. in boter. Kruid licht met peper en zout.

Bak de zeewolffilets net gaar in boter. Kruid met peper en zout, serveer met de gestoofde peultjes en de citrussaus.

Doe het citrussap in een pan, samen met de bouillon en 100 g boter. Breng aan de kook en laat tot de helft inkoken. Voeg de zestes toe en kruid met peper en zout. Roer er vlak voor het serveren de basilicum onder. Kook de peultjes beetgaar in lichtgezouten kokend water. Giet af, laat goed uitlekken en stoof nog 3 min. in boter. Kruid licht met peper en zout. Bak de zeewolffilets net gaar in boter. Kruid met peper en zout, serveer met de gestoofde peultjes en de citrussaus.