Gebakken kabeljauw, aardappelpuree met geitenkaas, kerstomaat en waterkers

Voor 4 personen

  • 600 g kabeljauwfilet met vel
  • 400 g aardappel
  • 150 g geitenkaas in blokjes gesneden
  • 150 g kerstomaatjes in 2 gesneden
  • 1 bosje gewassen waterkers

Bereiding

  1. Kook de geschilde aardappelen gaar in gezouten water. Giet het kookvocht af en laat de knollen eventjes drogen op het vuur. Bak de kabeljauw in gebruinde boter en laat verder garen op een zacht vuur. (Bestrooi de vis op voorhand met bloem, dan blijft het visvlees beter samen).
  2. Prak de aardappelen tot aardappelpuree en meng met de tomaatjes, geitenkaas, waterkers, peper en zout. De kaas geeft een romige smaak, de tomaatjes zorgen voor een lichtzure smaak en de waterkers brengt pit in de puree. Serveer op een warm bord.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content