Fusilli rigate met brandnetel, tijm en pijnboompitten
10-02-2016, 14:30
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 11:02
Voor 4: 400 g fusilli rigate met brandnetel (delicatessenwinkel of Italiaanse traiteur) 80 g pijnboompitten 50 g parmezaan olijfolie 12 takjes citroentijm
Voor 4:
400 g fusilli rigate met brandnetel (delicatessenwinkel of Italiaanse traiteur)
80 g pijnboompitten
50 g parmezaan
olijfolie
12 takjes citroentijm
Bereidingswijze:
Breng in een kookpan een grote hoeveelheid gezouten water aan de kook. Kook de pasta al dente. Laat uitlekken. Verdeel de fusilli rigate en de pijnboompitten over borden.
Snij parmezaankrullen met een dunschiller. Was de takjes citroentijm en dep droog. Bestrooi de borden met de tijm en de parmezaan. Dien warm op.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier