Fusilli rigate met brandnetel, tijm en pijnboompitten

Voor 4: 400 g fusilli rigate met brandnetel (delicatessenwinkel of Italiaanse traiteur) 80 g pijnboompitten 50 g parmezaan olijfolie 12 takjes citroentijm

Voor 4:
400 g fusilli rigate met brandnetel (delicatessenwinkel of Italiaanse traiteur)
80 g pijnboompitten
50 g parmezaan
olijfolie
12 takjes citroentijm

Bereidingswijze:

Breng in een kookpan een grote hoeveelheid gezouten water aan de kook. Kook de pasta al dente. Laat uitlekken. Verdeel de fusilli rigate en de pijnboompitten over borden.

Snij parmezaankrullen met een dunschiller. Was de takjes citroentijm en dep droog. Bestrooi de borden met de tijm en de parmezaan. Dien warm op.

Ontdek hier 25 snelle pasta gerechten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content