Fris lentegroen: pittige gerechten van het seizoen

Asperges, noedels en Japanse dressing is geen voor de hand liggende combinatie, maar wel verrassend lekker. © Mitchell Van Voorbergen
  • Moeilijkheid

Minder vis of vlees is volop aan de orde. Maar waar vind je spannende, vegetarische alternatieven? Carola de Kanter laat in ‘Leafs’ zien hoe je met seizoengroenten en -fruit, al dan niet van eigen kas, moestuin of terras, heel ‘moderne’ gerechten maakt.

De Nederlandse culinair auteur en tv-kok Carola de Kanter schreef al een tiental kookboeken en heeft een eigen kookatelier Caatensteyn, waar zij leert koken “van tuin tot bord”.

www.caatensteyn.nl


Drie pittige lenterecepten

Leafs – Vegetarische seizoensrecepten uit de moestuin, teksten Carola de Kanter, fotografie Mitchell van Voorbergen, Uitgeverij Good Cook, 29,95 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content