Ingrediënten

  • 4 kleine koolbladeren
  • 2 sneden foie gras
  • 4 bieslookstengels
  • 250 g uien
  • 30 g poedersuiker
  • olijfolie
  • gemalen peper en zout

Snijd de ui in blokjes voor de saus. Sauteer de blokjes op een zacht vuur in een pan met een beetje olijfolie. Voeg de suiker, peper en zout toe en roer regelmatig om gedurende 15 minuten. Zet opzij om af te koelen.

Leg de koolbladeren ondertussen in kokend water en laat ze 5 minuten blancheren. Laat ze uitlekken en zet ze opzij. Snijd de sneden foie gras in twee. Kruid met peper en zout en leg op elk koolblad een stukje. Bind elk pakketje samen met een bieslookstengel en laat 5 minuten stomen. Dien de pakketjes met een lepel uisaus op.

Snijd de ui in blokjes voor de saus. Sauteer de blokjes op een zacht vuur in een pan met een beetje olijfolie. Voeg de suiker, peper en zout toe en roer regelmatig om gedurende 15 minuten. Zet opzij om af te koelen. Leg de koolbladeren ondertussen in kokend water en laat ze 5 minuten blancheren. Laat ze uitlekken en zet ze opzij. Snijd de sneden foie gras in twee. Kruid met peper en zout en leg op elk koolblad een stukje. Bind elk pakketje samen met een bieslookstengel en laat 5 minuten stomen. Dien de pakketjes met een lepel uisaus op.