Voor 4 tot 6:

6 perziken

6 blauwe pruimen

2 kl couscouskruiden

4 el stroop

225 g bloem

150 g suiker

120 g boter

verwarm de oven voor op 180°C; Was het fruit en snij in stukken. Verdeel over een bakblik en kruid met couscouskruiden. Lepel hierover de stroop. Meng de bloem met de suiker. Snij de boter in blokjes en voeg toe. Meng tot een kruimelige massa en verdeel over het fruit. Bak de crumble 30 min.

Voor 4 tot 6:6 perziken6 blauwe pruimen2 kl couscouskruiden4 el stroop225 g bloem150 g suiker120 g boterverwarm de oven voor op 180°C; Was het fruit en snij in stukken. Verdeel over een bakblik en kruid met couscouskruiden. Lepel hierover de stroop. Meng de bloem met de suiker. Snij de boter in blokjes en voeg toe. Meng tot een kruimelige massa en verdeel over het fruit. Bak de crumble 30 min.