Kinderen die graag kokos lusten vinden deze [cakes met kokosnoot] reuzelekker.
Voor een 25-tal kleine cakes:
Bereidingstijd: 25 minuten
Baktijd: 20 minuten
Wat u nodig heeft:
200g zelfrijzende bloem
2 tot 3 aardappelen
200g suiker
3 eieren
100g yoghurt
3 eetlepels olie
4 eetlepels havermout
4 eetlepels gemalen kokosnoot
Schil de aardappelen en rasp ze niet te fijn. In totaal heeft u zo’n 100g geraspte aardappel nodig.
Voeg er de yoghurt, de tot schuim geklopte eieren en de olie aan toe. Schep er langzaam de bloem en de gemalen kokosnoot doorheen.
Meng alles tot een luchtig deeg. Als het wat te zwaar wordt, dan doet u er wat extra yoghurt bij.
Verdeel het deeg over papieren bakvormpjes en bestrooi ze met havermout.
Bak de koekjes gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier