Ingrediënten - voor 4:

40 g koude boter

80 g geraspte parmezaan

1 ei, 60 g bloem

1 l runderfond

2 lente-uien

1 takje basilicum

1 el fijngehakte pistachenoten

Bereidingswijze:

Kneed de boter met de geraspte parmezaan, het ei en de bloem tot een glad deeg. Kruid met peper en zout, dek af en zet 1 uur koel weg.

Vorm knoedels van het deeg met twee eetlepels en pocheer deze 5 minuten in zacht kokend gezouten water.

Breng de runderfond aan de kook, kruid met peper en zout.

Maak de lente-uien schoon en snij in ringen.

Spoel het basilicum, zwier droog en hak de blaadjes fijn.

Haal de parmezaanknoedels uit het water met een schuimspaan en schik in diepe borden.

Giet er de runderfond over en werk af met de lente-uien, het basilicum en de pistachenoten.

Ingrediënten - voor 4:40 g koude boter80 g geraspte parmezaan1 ei, 60 g bloem1 l runderfond2 lente-uien1 takje basilicum1 el fijngehakte pistachenotenBereidingswijze:Kneed de boter met de geraspte parmezaan, het ei en de bloem tot een glad deeg. Kruid met peper en zout, dek af en zet 1 uur koel weg.Vorm knoedels van het deeg met twee eetlepels en pocheer deze 5 minuten in zacht kokend gezouten water.Breng de runderfond aan de kook, kruid met peper en zout.Maak de lente-uien schoon en snij in ringen.Spoel het basilicum, zwier droog en hak de blaadjes fijn.Haal de parmezaanknoedels uit het water met een schuimspaan en schik in diepe borden. Giet er de runderfond over en werk af met de lente-uien, het basilicum en de pistachenoten.