Baguette met kip, kerriesaus, walnoten en tuinkers
12-07-2012, 15:55
Bijgewerkt op: 14-08-2023, 13:52
Voor 1 baguette kip
- 1 middelgrote baguette natuur wit
- 1,5 el dragonsaus (4 el mosterd gemengd met 2 el mayonaise en 1 el dragonazijn)
- 4 plakken gekookte kip
- een handvol walnoten
- 2 el kerriesaus (4 el mayonaise gemengd met 1 kl sojasaus en 1 tl mild kerriepoeder)
- zwarte peper
- tuinkers
Bereiding
- Smeer één helft van de baguette in met de dragonsaus.
- Leg de kip erop, de walnoten en de kerriesaus, kruid met zwarte peper.
- Werk af met de tuinkers en leg de andere helft van het broodje erop. Laat de baguette kip minstens 30 minuten rusten.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier