Ingrediënten
Voor 4 personen
- 4 medium aardappelen
- 2 eetrijpe avocado’s
- sap van 1 citroen
- 2 takjes koriander
- 1 takje oregano
- 2 takjes munt
- 1 rijpe mango
- 500 g krabvlees
- 3 el mayonaise
- versgemalen peper en zout
Bereiding
- Kook de aardappelen 20 minuten in gezouten water. Giet ze af en pel ze. Laat ze afkoelen en snijd ze dan in gelijkmatige rondjes.
- Schil de avocado’s en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Sprenkel er de helft van het citroensap over en kruid met peper en zout.
- Schil de mango en snijd hem ook in kleine blokjes.
- Pluk de blaadjes van de kruiden en hak ze fijn. Meng twee derde van de kruiden met de stukjes krab en de mayonaise en voeg een scheutje citroensap toe.
- Zet op elk bord een rechthoekig tartaarvormpje, schep de avocado op de bodem en duw goed aan. Schep er de mango op, en tot slot de krab.
- Schik er rondjes appel dakpansgewijs op, bestrooi met de rest van de kruiden en serveer.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier