Voor 2 personen:

200 g gerookte Schotse zalmhaas

3 theelepels Karamel Luikse Stroop van Eugène Chocolatier (of gewone Luikse stroop)

60 g onbewerkte hazelnoten

1 schaaltje waterkers

6 blini's

Bereidingswijze

1. Snijd de zalm in plakjes van 5 mm.

2. Giet de Karamel Luikse Stroop over de zalm.

3. Plet de hazelnoten grof en strooi ze over de zalm.

4. Leg de waterkers op de zalm.

5. Serveer met blini's.

Voor 2 personen: 200 g gerookte Schotse zalmhaas3 theelepels Karamel Luikse Stroop van Eugène Chocolatier (of gewone Luikse stroop)60 g onbewerkte hazelnoten1 schaaltje waterkers6 blini'sBereidingswijze1. Snijd de zalm in plakjes van 5 mm.2. Giet de Karamel Luikse Stroop over de zalm.3. Plet de hazelnoten grof en strooi ze over de zalm.4. Leg de waterkers op de zalm.5. Serveer met blini's.