Mosselen kunnen altijd. Vijftien heerlijke mosselgerechten, anders dan anders.
Als hapje of voorgerecht
- Bouillon van knolselderij met mosselen, zure room en bieslook
- Gazpacho met mosselen
- Gegrilde mosselen met kruidenboter en rode paprika
- Mosselen in knoflook-peterselieboter
- Mosselen met champagnesabayon
Als hoofdgerecht:
- Zeeuwse mosselen op Marokkaanse wijze
- Mosselen met room, lente-uien en tomaten
- Pastasalade met mosselen
- Mosselen met venkel, ricard en vanille
- Zeeuwse mosselen op Spaanse wijze
- Avocadosalade met mosselen
- Mosselen met cognacroomsaus en tijm
- Rijstsalade met mosselen en avocado
- Mosselen met pittige kruiden
- Zeeuwse mosselen op Thaise wijze
Voor wie toch bij zijn klassiekers wil blijven:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier