De ijsfabrikant liet weten dat ze 'om productionele en budgettaire overwegingen, wereldwijd het ijsmerkenportfolio moeten stroomlijnen'. Het Ola-assortiment zou worden teruggeschroefd van 450 verschillende ijsjes naar 90 soorten: enkel de topfavorieten op wereldvlak zouden in productie blijven. Dit tot grote treurnis van verschillende media die hun woede neerpenden over het verdwijnen van dit mierzoete kleinood - er werden nét geen in memoriams getikt.

Nu blijkt dat Ola een 1 aprilgrap wou uithalen met het publiek, maar dat de inhoud van deze grap op één of andere manier te vroeg verspreid werd, waardoor niemand aan deze mogelijkheid dacht.

Wij kamperen voor alle zekerheid voor de koeltoog dit weekend, kwestie van een fikse voorraad in te slaan.

De ijsfabrikant liet weten dat ze 'om productionele en budgettaire overwegingen, wereldwijd het ijsmerkenportfolio moeten stroomlijnen'. Het Ola-assortiment zou worden teruggeschroefd van 450 verschillende ijsjes naar 90 soorten: enkel de topfavorieten op wereldvlak zouden in productie blijven. Dit tot grote treurnis van verschillende media die hun woede neerpenden over het verdwijnen van dit mierzoete kleinood - er werden nét geen in memoriams getikt. Nu blijkt dat Ola een 1 aprilgrap wou uithalen met het publiek, maar dat de inhoud van deze grap op één of andere manier te vroeg verspreid werd, waardoor niemand aan deze mogelijkheid dacht.Wij kamperen voor alle zekerheid voor de koeltoog dit weekend, kwestie van een fikse voorraad in te slaan.