Het New Yorkse ijssalon Ample Hills Creamery sloot een overeenkomst met Disney en mag twee officiële smaken verkopen. The Dark Side, op basis van donkere chocolade met stukjes brownie, en The Light Side, met de smaak van marshmallow, zijn de twee smaken van deze limited edition reeks. Het lichtgekleurde ijs bevat ook enkele stukjes chocolade, want 'want de Dark Side blijft steeds lonken' volgens de makers.

Het ijs is enkel online te krijgen en wordt geleverd rond 15 december, net op de tijd voor de gloednieuwe film. Enkel Amerikaanse fans kunnen hun bestelling plaatsen, Belgische zoetebekken moeten het doen met vanille- en chocoladeroomijs. (AB)

Het New Yorkse ijssalon Ample Hills Creamery sloot een overeenkomst met Disney en mag twee officiële smaken verkopen. The Dark Side, op basis van donkere chocolade met stukjes brownie, en The Light Side, met de smaak van marshmallow, zijn de twee smaken van deze limited edition reeks. Het lichtgekleurde ijs bevat ook enkele stukjes chocolade, want 'want de Dark Side blijft steeds lonken' volgens de makers.Het ijs is enkel online te krijgen en wordt geleverd rond 15 december, net op de tijd voor de gloednieuwe film. Enkel Amerikaanse fans kunnen hun bestelling plaatsen, Belgische zoetebekken moeten het doen met vanille- en chocoladeroomijs. (AB)