De krant The Copenhagen Post meldt dat Martin Bentzen dood werd teruggevonden in zijn woning in Shanghai. In die Chinese stad werkte hij als chef van de Napa Wine Bar and Kitchen. Volgens de krant is hij kennelijke bezweken aan de stress. Dat schrijft ook zijn zus Nina op haar Facebookprofiel: 'Mijn broer stond onder enorme druk.'

Bentzen gold als een rijzende ster. Hij werkte eerder als souschef in Noma in Kopenhagen, al meermaals verkozen tot beste restaurant ter wereld. 'Onze voormalige souschef is plots gestorven - rust in vrede oude vriend', schreef de chef van Noma Rene Redzepi op Facebook. 'Je zal ongelooflijk gemist worden. (KVDA)

De krant The Copenhagen Post meldt dat Martin Bentzen dood werd teruggevonden in zijn woning in Shanghai. In die Chinese stad werkte hij als chef van de Napa Wine Bar and Kitchen. Volgens de krant is hij kennelijke bezweken aan de stress. Dat schrijft ook zijn zus Nina op haar Facebookprofiel: 'Mijn broer stond onder enorme druk.'Bentzen gold als een rijzende ster. Hij werkte eerder als souschef in Noma in Kopenhagen, al meermaals verkozen tot beste restaurant ter wereld. 'Onze voormalige souschef is plots gestorven - rust in vrede oude vriend', schreef de chef van Noma Rene Redzepi op Facebook. 'Je zal ongelooflijk gemist worden. (KVDA)