Bent u door diabetes verplicht een dieet te volgen en anders te eten dan wat de pot schaft? Dat zal niet meer nodig zijn dankzij het 'Kookboek voor mensen met diabetes'. Het boek bevat 400-tal recepten die de hele familie van een gezonde en evenwichtige voeding kunnen voorzien.

Naast een wetenschappelijke uitleg over voedsel en diabetes, wordt elk recept berekend per portie, in energie en in koolhydraatwaarden zodat mensen met diabetes hun maaltijd gemakkelijker kunnen aanpassen.

Joëlle Verstraeten

Info: Kookboek voor mensen met diabetes ISBN: 9789046523988 .Prijs: 34€ (inclusief btw)

http: www.kluwer.be

Bent u door diabetes verplicht een dieet te volgen en anders te eten dan wat de pot schaft? Dat zal niet meer nodig zijn dankzij het 'Kookboek voor mensen met diabetes'. Het boek bevat 400-tal recepten die de hele familie van een gezonde en evenwichtige voeding kunnen voorzien. Naast een wetenschappelijke uitleg over voedsel en diabetes, wordt elk recept berekend per portie, in energie en in koolhydraatwaarden zodat mensen met diabetes hun maaltijd gemakkelijker kunnen aanpassen. Joëlle Verstraeten Info: Kookboek voor mensen met diabetes ISBN: 9789046523988 .Prijs: 34€ (inclusief btw) http: www.kluwer.be