Gastronomisch tramrestaurant rijdt weer uit in Brussel

Op vrijdag 20 juni start de derde editie van de Tram Experience, het rondrijdend sterrenrestaurant dat Brussel doorkruist.

Gastronomisch tafelen in een sterrentram en ondertussen aan sightseeing doen in Brussel, dat kan opnieuw tijdens de Tram Experience. De derde editie van het populaire culinaire project gaat op 20 juni van start.

Voor het nieuwe seizoen blijft de Tram Experience dezelfde koers varen. Tijdens een ritje door de hoofdstad krijg je opnieuw lekkere gerechten op het bord, deze keer gesigneerd door sterrenchefs en opkomende talenten uit grote gastronomische steden in het buitenland. Bedoeling is dat bezoekers telkens een ander team, een nieuwe stad en nieuwe chefs kunnen ontdekken. U mag zich verwachten aan lekkers uit de keuken van onder meer Barcelona, Lyon, Chicago, Osaka, Montréal en Helsinki.

Elke week staan acht ritten op de planning: dinsdag, woensdag et donderdagavond om 20h00; vrijdag- en zaterdagavond om 18h30 en om 21h30; en zondag om 12h00. De plaats van vertrek is telkens het Poelaertplein. Enkel op vrijdag vertrekt elke rit vanaf het Trammuseum.

Een maaltijd aan boord van de vintage tram omvat drie amuses en een driegangenmenu en kost € €89 per persoon, inclusief champagne, witte en rode wijn, plat- en spuitwater. Reserveren kan via www.tramexperience.be.

De Tram Experiance heeft opnieuw alles in huis om succesvol te zijn. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content