Hapjes

Feel Good Food
© Feel Good Food

Springrolls gadogado-style

Gevulde champignon met crème van rode biet, parmezaan en preischeuten

Peperkoeksandwiches met gekonfijte appel en camembert

Taartjes met zoete aardappel en korianderroom

Hummus met geroosterde pompoen en koriander

Baba ghanoush

Krokante driehoekjes met champignons en parmezaan

Gevuld druivenblad op z'n oosters

Toast met boschampignons en lichte sojaroomsaus

Mozzarella met olijvensalsa

Voorgerechten

Karl Bruninx - Vlees/Veggie
© Karl Bruninx - Vlees/Veggie

Filodeegrolletjes met feta-mango en spinazie op daikonsliertjes met avocado en crumble van zaadjes

Kastanjepotje met bospaddenstoelen

Gegratineerde prei met geitenkaas

Panna cotta van rode biet en gember

Mosterdsoep

Crumble met prei

Minigratins met tomaten

Pastinaaksoufflés

Lauwe salade van gebakken peer met truffelhoning, venkel, rode biet en geitenkaas

Bloemkoolroomsoep met roquefort

Hoofdgerechten

Feel Good Food
© Feel Good Food

Auberginecannelloni met spinazie en ricotta

Gevulde aubergine met seitangehakt, Provençaalse groentemacedoine en paprikamousse

Dubbelgebakken spinaziesoufflé's met manchego

Spaghetti met witte truffel

Gratin van groene groenten met parmezaanroom

Salade van jonge rode biet met geitenkaasroom en peterselieolie

Risotto met groene asperges, erwten en geitenkaas

Karamelwitloof in sinaasappelsap met quornsteak

Jack Be Little met vergeten groenten

Kaasfondue met groenten

Bijgerechten

/
© /

Onder zoutkorst gebakken aardappelen met tartaarsaus

Geroosterde uien met ahornsiroop, gember en feta

Aardpeer, in de schil

Gerookte biet

Gebakken pompoen met esdoornsiroop en tijm

Gekookte mais met boter en peterselie

Panzanella

Kaasbrood

Bloody Mary-salade met zwarte rijst

Geroosterde pastinaken met linzen en geitenkaas

Springrolls gadogado-styleGevulde champignon met crème van rode biet, parmezaan en preischeutenPeperkoeksandwiches met gekonfijte appel en camembertTaartjes met zoete aardappel en korianderroomHummus met geroosterde pompoen en korianderBaba ghanoush Krokante driehoekjes met champignons en parmezaan Gevuld druivenblad op z'n oostersToast met boschampignons en lichte sojaroomsausMozzarella met olijvensalsa Filodeegrolletjes met feta-mango en spinazie op daikonsliertjes met avocado en crumble van zaadjesKastanjepotje met bospaddenstoelenGegratineerde prei met geitenkaasPanna cotta van rode biet en gemberMosterdsoepCrumble met preiMinigratins met tomatenPastinaaksoufflésLauwe salade van gebakken peer met truffelhoning, venkel, rode biet en geitenkaasBloemkoolroomsoep met roquefortAuberginecannelloni met spinazie en ricottaGevulde aubergine met seitangehakt, Provençaalse groentemacedoine en paprikamousseDubbelgebakken spinaziesoufflé's met manchegoSpaghetti met witte truffelGratin van groene groenten met parmezaanroomSalade van jonge rode biet met geitenkaasroom en peterselieolieRisotto met groene asperges, erwten en geitenkaasKaramelwitloof in sinaasappelsap met quornsteakJack Be Little met vergeten groenten Kaasfondue met groentenOnder zoutkorst gebakken aardappelen met tartaarsausGeroosterde uien met ahornsiroop, gember en fetaAardpeer, in de schilGerookte bietGebakken pompoen met esdoornsiroop en tijmGekookte mais met boter en peterseliePanzanellaKaasbroodBloody Mary-salade met zwarte rijstGeroosterde pastinaken met linzen en geitenkaas