Mozzarella met olijvensalsa
Meer dan een kwartiertje heb je niet nodig om dit lekkere lepelhapje klaar te maken.
Meer dan een kwartiertje heb je niet nodig om dit lekkere lepelhapje klaar te maken.
Voor 20 hapjes:
25 g groene olijven
25 g zwarte olijven
3 zongedroogde tomaten
1/4 tl korianderzaadjes
1 el kappertjes
raspsel van 1/2 citroen
2 el olijfolie
2 el extra vergine olijfolie
1 el citroensap
2 bolletjes mozzarella
enkele blaadjes basilicum
zwarte peper
Bereiding
1. Ontpit de olijven en hak ze fijn. Hak ook de tomaatjes fijn. Rooster de korianderzaadjes en maal ze grof. Meng alle ingrediënten en kruid met peper.
2. Dep de mozzarella droog en scheur de kaas met de hand in hapklare stukjes. Leg de stukjes mozzarella in Chinese lepels en verdeel de olijvensalsa over de kaas.
3. Snijd het basilicum in flinterdunne reepjes en versier er de lepels mee.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier