Fingerfood, gin-tonics, wijn of champagne, Antwerpenaren die op zondag eens wat anders willen doen dan relaxen in hun luie zetel, kunnen enkele keren per jaar hun week culinair afsluiten met een bezoek aan de overdekte Lichtstraat van het Felixpakhuis, de socioculturele hotspot tegenover het MAS op het Eilandje. Onder de noemer 'DiMange' kunnen foodies de mobiele keukens afschuimen voor eten uit alle windstreken in een gezellig kader.

Bedoeling is dat de minifoodtruckmarkt een twee- à driemaandelijks evenement wordt. De eerstvolgende editie vindt plaats op 15 februari. Zullen de spijs & drank verzorgen: De Sappentrapper, Jolicious, Viva Vega, Fingerfood Truck van Hapjes & co, Pasado, Thees, Fishcaravan, Ons Lucy en Indy Food. En dat allemaal met een streepje muziek. (PvD/DB)

Fingerfood, gin-tonics, wijn of champagne, Antwerpenaren die op zondag eens wat anders willen doen dan relaxen in hun luie zetel, kunnen enkele keren per jaar hun week culinair afsluiten met een bezoek aan de overdekte Lichtstraat van het Felixpakhuis, de socioculturele hotspot tegenover het MAS op het Eilandje. Onder de noemer 'DiMange' kunnen foodies de mobiele keukens afschuimen voor eten uit alle windstreken in een gezellig kader. Bedoeling is dat de minifoodtruckmarkt een twee- à driemaandelijks evenement wordt. De eerstvolgende editie vindt plaats op 15 februari. Zullen de spijs & drank verzorgen: De Sappentrapper, Jolicious, Viva Vega, Fingerfood Truck van Hapjes & co, Pasado, Thees, Fishcaravan, Ons Lucy en Indy Food. En dat allemaal met een streepje muziek. (PvD/DB)