Bakken in 3D: Twee recepten
GreenPan, pionier in ecologisch verantwoord kookgerei, blijft vernieuwen. De Belgische fabrikant pakt nu uit met ‘driedimensionale’ pannen.
Zes jaar geleden introduceerde Greenpan als eerste fabrikant pannen met een keramische antikleeflaag (Thermolon) zonder het voor de gezondheid gevaarlijke PTFE – waardoor hogere baktemperaturen mogelijk zijn zonder dat giftige stoffen vrijkomen – en zonder milieubelastend PFOA. Inmiddels verkoopt Greenpan wereldwijd in meer dan tachtig landen.
Het bedrijf blijft gericht op innoveren, zowel op het gebied van technologie als design. Plezier in het koken staat voorop, maar wel op een milieubewuste, veilige en gezonde manier. Zo pakte het onlangs uit met ‘driedimensionale’ pannen, met een specifieke bodem, volgens wat men bereidt: geribd voor vlees of gevogelte; met kuiltjes voor vis of groenten; glad voor eieren en pannenkoeken. Een handig boekje met recepten op maat van de diverse pannen helpt u op weg. Twee recepten als voorproefje.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier