Voor de recepten uit het tweede kookboek van Sven Ornelis hoef je geen uren achter het fornuis door te brengen om toch lekkere gerechten tevoorschijn te toveren. Wij selecteerden drie recepten voor smakelijke aperitiefhapjes die de filosofie van De Would-Be Chef 2 perfect weerspiegelen. Probeer jij deze uit?

Oreo met crèmepaté en frambozenconfituur

Stefanie Geerts en Bram Debaenst
© Stefanie Geerts en Bram Debaenst

Zout en zoet gaan perfect samen. In minder dan tien minuten heb je een verrassend hapje op tafel. Klik hier voor het recept.

Oosterse visballetjes met limoenmayonaise

Stefanie Geerts en Bram Debaenst
© Stefanie Geerts en Bram Debaenst

Dit recept is er eentje voor jou als je eens origineel uit de hoek wil komen en als je houdt van die typische Oosterse smaken, maar niet van lang in de keuken staan. Klik hier om te weten te komen hoe je deze balletjes maakt.

Tagliatelle van rauwe asperges met gerookte zalm

Stefanie Geerts en Bram Debaenst
© Stefanie Geerts en Bram Debaenst

Het is volop aspergeseizoen, en dat mag je gerust ook merken in je aperitiefhapjes. Dit feestelijk glaasje zal niet misstaan op je tuinfeesten. Het recept vind je hier.

De Would-Be Chef, Sven Ornelis (Borgerhoff & Lamberigts, 24,95 euro)

(EK)

Voor de recepten uit het tweede kookboek van Sven Ornelis hoef je geen uren achter het fornuis door te brengen om toch lekkere gerechten tevoorschijn te toveren. Wij selecteerden drie recepten voor smakelijke aperitiefhapjes die de filosofie van De Would-Be Chef 2 perfect weerspiegelen. Probeer jij deze uit?Zout en zoet gaan perfect samen. In minder dan tien minuten heb je een verrassend hapje op tafel. Klik hier voor het recept.Dit recept is er eentje voor jou als je eens origineel uit de hoek wil komen en als je houdt van die typische Oosterse smaken, maar niet van lang in de keuken staan. Klik hier om te weten te komen hoe je deze balletjes maakt. Het is volop aspergeseizoen, en dat mag je gerust ook merken in je aperitiefhapjes. Dit feestelijk glaasje zal niet misstaan op je tuinfeesten. Het recept vind je hier. (EK)