Helemaal natuurlijk

Het gamma van Weleda staat bekend om zijn 'puur natuur'-filosofie. Hiervoor gebruiken ze ingrediënten die 100% van natuurlijke oorsprong zijn. Babyvelletjes moeten we met de grootste zorg behandelen en dat heeft Weleda erg goed begrepen.

Weleda heeft zowel producten voor de normale als de gevoelige babyhuid. Voor de 'gewone' verzorging beroepen ze zich op calendula, de goudsbloem met heel wat geneeskrachtige eigenschappen. Het gamma telt zowel een 'Welterustenbad', haar- en bodyshampoo als verzorgende olie. De gevoelige huidjes worden gevoed door producten afkomstig van de witte malva, eveneens een kruidenbloempje.

Meer info via www.weleda.be

100% Belgisch

Galenco is al sinds 1964 gespecialiseerd in de verzorging van baby's. Zopas kreeg het gamma van verzorgingsproducten een restyling, met een speelsere verpakking en enkele andere formules als resultaat. Kinderartsen, dermatologen én mama's staan mee aan de wieg van deze producten, wat hen dus niet alleen effectieve maar ook erg gebruiksvriendelijke producten oplevert.

Het gamma van Galenco is opgesplitst in Baby en Baby Atopicare, waarbij de laatste vooral gericht is voor droge en gevoelige huidjes. Elk van deze gamma's bestaat dan bovendien nog uit een reeks wasproducten en een aantal verzorgingsproducten.

De ingrediënten die bij Galenco van groot belang zijn is de gezuiverde, zoete amandelolie. Deze substantie is niet alleen erg voedend en verzorgend, het maakt de huid ook soepel en het vermindert de kans op allergische reacties. Bij het Atopicare-gamma werden ook alle parfums, kleurstoffen en bewaarmiddelen achterwege gelaten om voor een maximale huidtolerantie te zorgen.

Meer info via http://www.galenco.be/nl/about.php

Een klassieker

De gele flesjes behoeven geen introductie meer. Zwitsal is al sinds 1928 (!) een gevestigde waarde in de babyverzorgingssector. De Nederlandse meneer Jansen ontdekte begin 1900 een verzorgende zalf in Zwitserland en de rest is geschiedenis. Zwitsal is ondertussen het grootste en bekendste babyverzorgingslabel in België.

Zoals het een grote naam betaamt, is het aanbod erg uitgebreid. Voor elk huidje en voor elke wens van mamalief zijn er wel productjes te vinden. Van Eucalyptus was- en badgel over 'rijke' olie tot zinkzalf en anti-klit shampoo.

Meer info via www.zwitsal.be

De 'eerlijke' nieuwkomer

Twee Nederlandse nieuwbakken papa 's kwamen tot het besef dat babyverzorgingslabels amper aandacht hadden voor de kwaliteit van hun producten. Hun verzorgingslijn NAÏF met eerlijke én gezonde producten moet hierop een antwoord bieden .

Elk kind is van nature 'NAÏF', heerlijk eerlijk en onbevangen. De heren snapten niet waarom we dan wel schadelijke, irriterende stoffen op hun huidjes zouden smeren. Alle producten, van wasgel tot massageolie, zijn goed voor de baby en de natuur. De verzorgingsproducten werden allemaal gemaakt met natuurlijke oliën en extracten, denk bijvoorbeeld aan avocado en amandelolie. (AB)

Meer info via www.naifcare.com

Helemaal natuurlijkHet gamma van Weleda staat bekend om zijn 'puur natuur'-filosofie. Hiervoor gebruiken ze ingrediënten die 100% van natuurlijke oorsprong zijn. Babyvelletjes moeten we met de grootste zorg behandelen en dat heeft Weleda erg goed begrepen.Weleda heeft zowel producten voor de normale als de gevoelige babyhuid. Voor de 'gewone' verzorging beroepen ze zich op calendula, de goudsbloem met heel wat geneeskrachtige eigenschappen. Het gamma telt zowel een 'Welterustenbad', haar- en bodyshampoo als verzorgende olie. De gevoelige huidjes worden gevoed door producten afkomstig van de witte malva, eveneens een kruidenbloempje. Meer info via www.weleda.be 100% BelgischGalenco is al sinds 1964 gespecialiseerd in de verzorging van baby's. Zopas kreeg het gamma van verzorgingsproducten een restyling, met een speelsere verpakking en enkele andere formules als resultaat. Kinderartsen, dermatologen én mama's staan mee aan de wieg van deze producten, wat hen dus niet alleen effectieve maar ook erg gebruiksvriendelijke producten oplevert.Het gamma van Galenco is opgesplitst in Baby en Baby Atopicare, waarbij de laatste vooral gericht is voor droge en gevoelige huidjes. Elk van deze gamma's bestaat dan bovendien nog uit een reeks wasproducten en een aantal verzorgingsproducten. De ingrediënten die bij Galenco van groot belang zijn is de gezuiverde, zoete amandelolie. Deze substantie is niet alleen erg voedend en verzorgend, het maakt de huid ook soepel en het vermindert de kans op allergische reacties. Bij het Atopicare-gamma werden ook alle parfums, kleurstoffen en bewaarmiddelen achterwege gelaten om voor een maximale huidtolerantie te zorgen.Meer info via http://www.galenco.be/nl/about.php Een klassiekerDe 'eerlijke' nieuwkomerTwee Nederlandse nieuwbakken papa 's kwamen tot het besef dat babyverzorgingslabels amper aandacht hadden voor de kwaliteit van hun producten. Hun verzorgingslijn NAÏF met eerlijke én gezonde producten moet hierop een antwoord bieden .Elk kind is van nature 'NAÏF', heerlijk eerlijk en onbevangen. De heren snapten niet waarom we dan wel schadelijke, irriterende stoffen op hun huidjes zouden smeren. Alle producten, van wasgel tot massageolie, zijn goed voor de baby en de natuur. De verzorgingsproducten werden allemaal gemaakt met natuurlijke oliën en extracten, denk bijvoorbeeld aan avocado en amandelolie. (AB)Meer info via www.naifcare.com