Toni Kalin ‘Kapper van het Jaar’

Antwerpenaar Toni Kalin is verkozen tot ‘Kapper van het Jaar’.

Antwerpenaar Toni Kalin is zondagavond uitgeroepen tot ‘Kapper van het Jaar 2010’. Hij werd daarmee de winnaar van de jaarlijkse “Hairdressers Awards” van de Unie van Belgische kappers. Dat is een wedstrijd waarbij Belgische kappers nieuwe creaties ontwikkelen, die ze samen met een aangepaste styling op foto laten vastleggen. Een internationale jury beoordeelt hun werk.

Bekender in het buitenland
Net als de winnaar van vorig jaar, Pascal Van Loenhout, is de nieuwe Hairdresser of the Year misschien wel bekender in het buitenland dan in eigen land. Hij werkte jarenlang voor internationale modellenagentschappen en gerenomeerde platenfirma’s. Hij nam het haar onder handen van wereldsterren als Victoria Beckham, Angie Stone, Jane Birkin en Diana Ross en won al tal van nationale en internationale kappersprijzen. Maar een paar jaar geleden besloot hij naar eigen land terug te keren en vestigde zich in Antwerpen. Sindsdien werkt hij samen met de top van de Belgische modeontwerpers en Belgische showbizz.

Andere favorietenOok klanten konden een favoriet aanduiden. En ruim 15.000 mensen deden dat. Zij kozen voor de 24-jarige Priscilla Huysmans uit Mechelen. Voor het eerst werd er ook een Press Award toegekend. Die ging naar Sofie Schrauwen uit Dendermonde. Zij zond een erg artistiek foto met veel beweging in. Sofie heeft sinds 2006 een kapsalon samen met haar man, Robby Osselaer.

Ann Heylens.

Toni Kalin Salons – Antwerpen, Frankrijklei 54, 2000 Antwerpen 0485/600.253 Toni_kalin@hotmail.com

Priscilla Huysmans, Massimodo – Mechelen, H. Consiencestraat 18/2 800 Mechelen, 0475-63.77.61.

Sofie Schrauwen, Bobhead – Dendermonde, St. Gillislaan 121 9200 Dendermonde, 0477/92.62.07 (Sofie), 0477-50.69.79 (Robby). bobhead@telenet.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content