On the go versus glow: vier nieuwe foundations voor u getest

© iStock

De nieuwe foundations beloven een stralende huid of komen in handige travelsize-vorm. Hoewel er nog steeds matte formules worden gelanceerd, lijkt foundation die je gezicht in een mooie gloed hult nu het populairst te zijn. Dat effect staat mooi op selfies (bekend als #yogaskin op Instagram), maar ook in het echte leven, omdat het je er blakend gezond doet uitzien.

1. Dior Forever Skin Glow (52,70 euro) van Dior zorgt voor véél glow zonder glitter, alsof je huid van nature straalt, en is aan het eind van de dag slechts licht vervaagd. Mooie inclusivity-bonus: de foundation komt in 67 tinten, verdeeld over verscheidene ondertonen, van erg bleek tot donker. (In België is de selectie jammer genoeg een stuk minder groot.)

2. Bourjois lanceerde een foundation en concealerhybride. De crèmige Always Fabulous Long Lasting Stick Foundcealer (18,99 euro) dekt medium. Een drietal lagen verdoezelen vlekjes en kringen helemaal, maar ogen niet zo naturel. Het blendkussentje is best handig voor onderweg.

3. Ook mooi, net iets minder glowy: de 97% natuurlijke formule van L’Essentiel (55 euro) van Guerlain. Belooft 16 uur houdbaarheid, maar je poedert het best even af.

4. Ook hip zijn on the go-foundations, makkelijk om onderweg je teint bij te werken. Een van de betere cushionfoundations is de Luminous Lifting Cushion Foundation (95 euro) van La Mer. Die geeft een mooie gloed (die na een paar uur verdwijnt), verdoezelt zacht en doet je huid goed gehydrateerd aanvoelen. Dat alles mag ook wel voor die prijs. (Er zit wel een refill bij. Die is in deze tijden van duurzaamheid jammer genoeg niet apart te koop.)

On the go versus glow: vier nieuwe foundations voor u getest
© .

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content