Een van de oudste parfumhuizen ter wereld is ongetwijfeld het Franse Lubin, dat al in 1798 begon en vooral fans telde onder gekroonde hoofden, zoals Joséphine Bonaparte. Het huis maakte furore tot de jaren zeventig, met mooie geuren als Gin Fizz en L de Lubin maar verdween in de vergetelheid.

Een paar jaar geleden herlanceerde de Franse Gilles Thevenin het merk met een eigen boetiek in Parijs en tien geuren. Die zijn sinds kort ook te koop bij de Antwerpse concept store Your.

Your store - Kloosterstraat 90, 2000 Antwerpen

Sofie Albrecht

Een van de oudste parfumhuizen ter wereld is ongetwijfeld het Franse Lubin, dat al in 1798 begon en vooral fans telde onder gekroonde hoofden, zoals Joséphine Bonaparte. Het huis maakte furore tot de jaren zeventig, met mooie geuren als Gin Fizz en L de Lubin maar verdween in de vergetelheid. Een paar jaar geleden herlanceerde de Franse Gilles Thevenin het merk met een eigen boetiek in Parijs en tien geuren. Die zijn sinds kort ook te koop bij de Antwerpse concept store Your.Your store - Kloosterstraat 90, 2000 AntwerpenSofie Albrecht