Via social buying, collectief op een activiteit bieden zodat de prijs zakt, krijgen internetgebruikers de kans om iedere dag originele ervaringen te ontdekken in eigen stad of omstreken. Die belevenissen kunnen gaan van een gastronomisch diner voor 2 tot een volledige wellness behandeling.

Momenteel lopen de 'spring deals' op de site van Groupon. Zo kunt u het authentieke Brussel op een zondagochtend beleven met styliste en modeconsulente Linda Van Waesberge.

Verder kunt u ook een unieke en inspirerende personal shopping en styling experience in Gent meemaken met EMMA Personal Styling. Emma Gelaude is de eigenares van het Gentse bedrijf EMMA. Ze is dé referentie bij uitstek in personal shopping en styling.

Houdt zeker de site van Groupon in de gaten want af en toe verschijnen er nieuwe activiteiten.

L.M.

Via social buying, collectief op een activiteit bieden zodat de prijs zakt, krijgen internetgebruikers de kans om iedere dag originele ervaringen te ontdekken in eigen stad of omstreken. Die belevenissen kunnen gaan van een gastronomisch diner voor 2 tot een volledige wellness behandeling. Momenteel lopen de 'spring deals' op de site van Groupon. Zo kunt u het authentieke Brussel op een zondagochtend beleven met styliste en modeconsulente Linda Van Waesberge. Verder kunt u ook een unieke en inspirerende personal shopping en styling experience in Gent meemaken met EMMA Personal Styling. Emma Gelaude is de eigenares van het Gentse bedrijf EMMA. Ze is dé referentie bij uitstek in personal shopping en styling. Houdt zeker de site van Groupon in de gaten want af en toe verschijnen er nieuwe activiteiten. L.M.