Het Franse beautymerk L'Occitane en Provence breidt haar parfumimperium uit met La Collection de Grasse, geïnspireerd op de stad Grasse in het zuiden van Frankrijk.

De nieuwe geurenlijn is gecreëerd door parfumeur aan huis, Karine Dubreuil. Geboren en getogen in de Franse stad Grasse, ook wel de wereldstad van het parfum te noemen, genoot ze haar opleiding als parfumeur aan de 'Ecole de Parfumerie'. Haar gelukkige kinderjaren die ze daar doorbracht vertaalde ze in vier nieuwe zuiderse geuren voor het merk.

Extracten uit heel de wereld
In tegenstelling tot L'Occitane's vorige parfums combineert het merk de ingrediënten twee per twee en dit zie je terug aan de naam van de vier Eaux de Toilletes. Thé Vert & Bigarade is een verfrissende Eau de Toilette met een Japanse en Tunesisch toets zowel voor dames als heren. De Magnolia & Mûre is enkel bedoeld voor vrouwen en ruikt eerder fruitig door de combinatie van magnolia uit het Verre Oosten met noten en braambes. De Jasmin & Bergamote zoekt een evenwicht tussen bloemblaadjes en bladeren, frisheid en sensualiteit. En de laatste geur Vanille & Narcisse haalt zijn extracten uit het tropische Madagaskar en maakt zo een zoete combinatie van de narcis met vanillegeur. (YM)

Het Franse beautymerk L'Occitane en Provence breidt haar parfumimperium uit met La Collection de Grasse, geïnspireerd op de stad Grasse in het zuiden van Frankrijk. De nieuwe geurenlijn is gecreëerd door parfumeur aan huis, Karine Dubreuil. Geboren en getogen in de Franse stad Grasse, ook wel de wereldstad van het parfum te noemen, genoot ze haar opleiding als parfumeur aan de 'Ecole de Parfumerie'. Haar gelukkige kinderjaren die ze daar doorbracht vertaalde ze in vier nieuwe zuiderse geuren voor het merk. Extracten uit heel de wereld In tegenstelling tot L'Occitane's vorige parfums combineert het merk de ingrediënten twee per twee en dit zie je terug aan de naam van de vier Eaux de Toilletes. Thé Vert & Bigarade is een verfrissende Eau de Toilette met een Japanse en Tunesisch toets zowel voor dames als heren. De Magnolia & Mûre is enkel bedoeld voor vrouwen en ruikt eerder fruitig door de combinatie van magnolia uit het Verre Oosten met noten en braambes. De Jasmin & Bergamote zoekt een evenwicht tussen bloemblaadjes en bladeren, frisheid en sensualiteit. En de laatste geur Vanille & Narcisse haalt zijn extracten uit het tropische Madagaskar en maakt zo een zoete combinatie van de narcis met vanillegeur. (YM)