De Taiwanees-Canadese modeontwerper Jason Wu brengt zijn allereerste cosmeticalijn op de markt. De ontwerper werkte hiervoor samen met Lancôme.

In februari kondigde Wu al aan met Lancôme te zullen samenwerken aan een cosmeticacollectie. "Beauty is altijd heel belangrijk geweest voor het label, het is steeds een onmisbaar element van mijn shows geweest", vertelde hij aan WWD.

Intussen heeft de collectie ook echt vorm gekregen. Jason Wu's cosmeticalijn bestaat uit vijftien producten, waaronder drie oogschaduwpaletten, een donkerblauwe mascara (dark navy), lipsticks in allerlei rode tinten en verschillende kleuren nagellak. Wu ontwierp ook een bijbehorend kanten make-uptasje.

De cosmeticalijn zal officieel gelanceerd worden begin september tijdens de New York Fashion Week. Daarna wordt de collectie verkocht bij Bergdorf Goodman en Nordstorm, dat ook gratis levert in België. De prijzen variëren tussen 12 en 37 euro. (EL)

De Taiwanees-Canadese modeontwerper Jason Wu brengt zijn allereerste cosmeticalijn op de markt. De ontwerper werkte hiervoor samen met Lancôme.In februari kondigde Wu al aan met Lancôme te zullen samenwerken aan een cosmeticacollectie. "Beauty is altijd heel belangrijk geweest voor het label, het is steeds een onmisbaar element van mijn shows geweest", vertelde hij aan WWD.Intussen heeft de collectie ook echt vorm gekregen. Jason Wu's cosmeticalijn bestaat uit vijftien producten, waaronder drie oogschaduwpaletten, een donkerblauwe mascara (dark navy), lipsticks in allerlei rode tinten en verschillende kleuren nagellak. Wu ontwierp ook een bijbehorend kanten make-uptasje.De cosmeticalijn zal officieel gelanceerd worden begin september tijdens de New York Fashion Week. Daarna wordt de collectie verkocht bij Bergdorf Goodman en Nordstorm, dat ook gratis levert in België. De prijzen variëren tussen 12 en 37 euro. (EL)