Raf Simons, creatief directeur van Dior, werkt samen met 'The Illustrated Nail' voor een serie nail art creaties die perfect matchen bij zijn lente-en zomercollectie 2013.

Tegenwoordig kun je heel wat snufjes terugvinden in de modewereld om je look te blijven optimaliseren en stralend voor de dag te komen. Accessoires waar details van je kleding in terugkomen, het juiste parfum, het bijpassende kapsel en de juiste kleurencombinaties. Maar Dior gaat nog een stapje verder. Ready-To-Wear kleding is niets nieuws voor de modeliefhebber onder ons, maar hoe zit het juist met Ready-To-Wear nail art?

Complete plaatje

Artistiek directeur van Dior Raf Simons werkt voor zijn gloednieuwe project samen met ontwerpster Sophie Harris-Greenslade van 'The Illustrated Nail'. Het resultaat is een reeks nail art ontwerpen geïnspireerd op zijn lente en zomercollectie 2013. De dromerige bloemen, strakke lijnen en vloekende kleuren komen terug in de nail-art die zorgen voor het complete plaatje.

Je kan voor een bepaalde tijd deze hippe ontwerpen op je nagels laten zetten in de Dior pop-up shop in het Harrods in Londen. En wie weet binnenkort ook online verkrijgbaar? (YM)

Raf Simons, creatief directeur van Dior, werkt samen met 'The Illustrated Nail' voor een serie nail art creaties die perfect matchen bij zijn lente-en zomercollectie 2013. Tegenwoordig kun je heel wat snufjes terugvinden in de modewereld om je look te blijven optimaliseren en stralend voor de dag te komen. Accessoires waar details van je kleding in terugkomen, het juiste parfum, het bijpassende kapsel en de juiste kleurencombinaties. Maar Dior gaat nog een stapje verder. Ready-To-Wear kleding is niets nieuws voor de modeliefhebber onder ons, maar hoe zit het juist met Ready-To-Wear nail art?Complete plaatje Artistiek directeur van Dior Raf Simons werkt voor zijn gloednieuwe project samen met ontwerpster Sophie Harris-Greenslade van 'The Illustrated Nail'. Het resultaat is een reeks nail art ontwerpen geïnspireerd op zijn lente en zomercollectie 2013. De dromerige bloemen, strakke lijnen en vloekende kleuren komen terug in de nail-art die zorgen voor het complete plaatje. Je kan voor een bepaalde tijd deze hippe ontwerpen op je nagels laten zetten in de Dior pop-up shop in het Harrods in Londen. En wie weet binnenkort ook online verkrijgbaar? (YM)