Naar aanleiding van de film 'Captain America: The First Avenger' brengt Diesel een parfum uit, geïnspireerd op de all-American stripheld.

De inhoud is dezelfde als die van het geurtje 'Only The Brave', dat Diesel lanceerde in 2009. Voor de transformatie van het flacon en de verpakking schakelde het Italiaanse kledingmerk Bryan Hitch in. Deze bekende illustrator is een icoon in de wereld van de striphelden.

Hitch bekleedde het parfumflacon - in de vorm van een gebalde vuist - met een intens blauw en met het schild van Captain America in popstijl.

Het heldhaftige parfum is vanaf juli verkrijgbaar in de Ici Paris XL winkels. Voor een flesje van 75 ml betaalt u iets meer dan 71 euro. (TV/VF)

Naar aanleiding van de film 'Captain America: The First Avenger' brengt Diesel een parfum uit, geïnspireerd op de all-American stripheld. De inhoud is dezelfde als die van het geurtje 'Only The Brave', dat Diesel lanceerde in 2009. Voor de transformatie van het flacon en de verpakking schakelde het Italiaanse kledingmerk Bryan Hitch in. Deze bekende illustrator is een icoon in de wereld van de striphelden. Hitch bekleedde het parfumflacon - in de vorm van een gebalde vuist - met een intens blauw en met het schild van Captain America in popstijl. Het heldhaftige parfum is vanaf juli verkrijgbaar in de Ici Paris XL winkels. Voor een flesje van 75 ml betaalt u iets meer dan 71 euro. (TV/VF)