Make-up artieste Bobbi Brown haalde onlangs Carolina Herrera's favoriete lippenstift uit de rekken. Vandaag brengt ze de lippenstift opnieuw uit onder de naam 'Carolina Sheer Lip Color'. Dat schrijft Instyle.com.
Carolina Hererra is een vrouw met een duidelijke stijl; blond opgestoken haar, een elegant hemd en rode lippen. Die lippen zaten bijna zonder lippenstift toen cosmeticagigant Bobbi Brown besloot om Herrera's favoriete kleur uit de rekken te halen.

Herrera is al twintig jaar trouw aan dezelfde kleur lippenstift, de' Plum Stain' van Bobbi Brown. Toen de ontwerpster ontdekte dat haar favoriete kleur nergens meer te koop was besliste ze om de laatste voorraad 'Plum Stain' van elke Bobbi Brown winkel in de beurt op te kopen. Toen die voorraad op was vroeg ze aan Bobbi om speciaal voor haar gemaakte tubes lippenstift van die kleur te voorzien. Gelukkig voor Carolina brengt Bobbi Brown haar favoriete kleur terug op de markt.

De perfecte kleur
"Ik zocht vele jaren naar een kleur lippenstift die ik kon dragen voor elke gelegenheid tot ik deze vond. Mijn zoektocht was afgelopen. Ik hield zoveel van die kleur", verklaart de ontwerpster aan Instyle. "Deze lippenstift is net zoals een wit T-shirt, ideaal voor iedere gelegenheid."

Ode aan HerreraVandaag lanceert Bobbi Brown haar nieuwe 'Carolina Sheer Lip Color' als ode aan Carolina Herrera. De favoriete lippenstift van Herrera heeft een donkerroze pruim kleur en is nu te koop voor 25 dollar op bobbibrowncosmetics.com. (AV)

Make-up artieste Bobbi Brown haalde onlangs Carolina Herrera's favoriete lippenstift uit de rekken. Vandaag brengt ze de lippenstift opnieuw uit onder de naam 'Carolina Sheer Lip Color'. Dat schrijft Instyle.com. Carolina Hererra is een vrouw met een duidelijke stijl; blond opgestoken haar, een elegant hemd en rode lippen. Die lippen zaten bijna zonder lippenstift toen cosmeticagigant Bobbi Brown besloot om Herrera's favoriete kleur uit de rekken te halen. Herrera is al twintig jaar trouw aan dezelfde kleur lippenstift, de' Plum Stain' van Bobbi Brown. Toen de ontwerpster ontdekte dat haar favoriete kleur nergens meer te koop was besliste ze om de laatste voorraad 'Plum Stain' van elke Bobbi Brown winkel in de beurt op te kopen. Toen die voorraad op was vroeg ze aan Bobbi om speciaal voor haar gemaakte tubes lippenstift van die kleur te voorzien. Gelukkig voor Carolina brengt Bobbi Brown haar favoriete kleur terug op de markt. De perfecte kleur "Ik zocht vele jaren naar een kleur lippenstift die ik kon dragen voor elke gelegenheid tot ik deze vond. Mijn zoektocht was afgelopen. Ik hield zoveel van die kleur", verklaart de ontwerpster aan Instyle. "Deze lippenstift is net zoals een wit T-shirt, ideaal voor iedere gelegenheid." Ode aan HerreraVandaag lanceert Bobbi Brown haar nieuwe 'Carolina Sheer Lip Color' als ode aan Carolina Herrera. De favoriete lippenstift van Herrera heeft een donkerroze pruim kleur en is nu te koop voor 25 dollar op bobbibrowncosmetics.com. (AV)