Badkamer is favoriete rustplek van Belgen

Meer en meer mensen gaan rust en ontspanning thuis zoeken.

Sanitairfabrikant Grohe zette een grootschalige enquête op naar de betekenis en het belang van wellness voor de Belg. Wat blijkt? Meer en meer mensen gaan rust en ontspanning thuis zoeken.

64% van de Belgen verkiest zijn badkamer als plaats bij uitstek om tijd te nemen voor zichzelf. En bijna de helft van de Belgen zou zijn badkamer uitbreiden mocht hij of zij één kamer eruit pikken.

Meestal vinden jonge mensen met stresserend werk niet de tijd om buitenshuis aan wellness te gaan doen. Daarom proberen ze thuis een oase van rust te creëren. Ook mensen met pensioen gunnen zichzelf graag een streepje thuiswellness.

Eigen wellnessbadkamer

Tot nog toe vindt wellness doorgaans buitenshuis plaats en vraagt het daarom ook wat meer planning. Een eigen wellnessbadkamer als alternatief voor een relaxatietrip blijkt de ideale oplossing. Relaxen wanneer en hoe je wil.

Hoe maak je van je eigen badkamer een relaxatieoord? Enkele simpele veranderingen zoals een regendouche, designkranen, enkele sfeervolle accessoires en lekker ruikende badoliën zorgen ervoor dat je badkamer meteen een gevoel van verpozing uitstraalt. (MB/VF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content