@tarastiles

Wie yoga zegt, zegt in 1 adem (pranayama) Tara Stiles. Deze New Yorkse richtte Strala Yoga op en heeft een hele reeks volgers die onder de hashtag #stralaeverywhere hun kunsten laten zien.

A photo posted by @tarastiles on

@laurasykora

Laura is één deel van het blogplatform Two Fit Moms en maakte jaren geleden kennis met yoga dankzij een oude videocassette. Vandaag weet ze zich moeiteloos in allerlei bochten te wringen om haar dagelijkse oefeningen een plaats te geven in haar drukke leven. En haar dochtertje? Die doet gewoon mee!

A photo posted by Laura (@laurasykora) on

@gypsetgoddess

Caitlyn Turner post onder de naam Gypset Goddess - een mix van gypsy en jetset en dat is precies wat deze Amerikaanse omschrijft. Ze reist de wereld rond en neemt foto's van zichzelf in yogapose op de meest vreemde (en inspirerende) plaatsen. Yoga bovenop een olifant of in het midden van een drukke luchthaven? Waarom niet.

@patrickbeach

Baarden, katten en yoga, zo zou je Patricks feed het beste kunnen omschrijven. Hij maakte kennis met yoga toen zijn vader hem uitdaagde dat hij geen handstand kon doen. Patrick deed de handstand en kan vandaag ... nu ja, iets meer dan een handstand.

@yoga_girl

De Zweedse Rachel Brathen besloot dat het vasteland niet uitdagend genoeg was voor haar Vinyasa Flow en heeft zich dan maar gespecialiseerd in yoga op een paddleboard. Niet voor zij met een gevoelige maag, allicht.

A photo posted by Rachel Brathen (@yoga_girl) on

EXTRA: @annabellebuyse

Een chauvinistisch toemaatje. Anna-Belle verruilde twee jaar geleden het druilerige België voor het kosmopolitische New York en haar yogaposes zijn zeker om over naar huis te schrijven.

(KS)

@tarastilesWie yoga zegt, zegt in 1 adem (pranayama) Tara Stiles. Deze New Yorkse richtte Strala Yoga op en heeft een hele reeks volgers die onder de hashtag #stralaeverywhere hun kunsten laten zien. @laurasykora Laura is één deel van het blogplatform Two Fit Moms en maakte jaren geleden kennis met yoga dankzij een oude videocassette. Vandaag weet ze zich moeiteloos in allerlei bochten te wringen om haar dagelijkse oefeningen een plaats te geven in haar drukke leven. En haar dochtertje? Die doet gewoon mee! @gypsetgoddessCaitlyn Turner post onder de naam Gypset Goddess - een mix van gypsy en jetset en dat is precies wat deze Amerikaanse omschrijft. Ze reist de wereld rond en neemt foto's van zichzelf in yogapose op de meest vreemde (en inspirerende) plaatsen. Yoga bovenop een olifant of in het midden van een drukke luchthaven? Waarom niet. @patrickbeachBaarden, katten en yoga, zo zou je Patricks feed het beste kunnen omschrijven. Hij maakte kennis met yoga toen zijn vader hem uitdaagde dat hij geen handstand kon doen. Patrick deed de handstand en kan vandaag ... nu ja, iets meer dan een handstand. @yoga_girlDe Zweedse Rachel Brathen besloot dat het vasteland niet uitdagend genoeg was voor haar Vinyasa Flow en heeft zich dan maar gespecialiseerd in yoga op een paddleboard. Niet voor zij met een gevoelige maag, allicht. EXTRA: @annabellebuyseEen chauvinistisch toemaatje. Anna-Belle verruilde twee jaar geleden het druilerige België voor het kosmopolitische New York en haar yogaposes zijn zeker om over naar huis te schrijven.(KS)