Reizen Leven met rendieren in noord-Mongolië: onze journalist ontmoette de Tsaatan-nomaden aan de Russische grens
Reizen Batterijen opladen in de Sahara: hoe mediteren in Marokko hernieuwde richting aan je leven kan geven
Culinair ‘Een rode biet kan even luxueus zijn als een truffel’: vier bekende chefs over de toekomst van plantaardige gastronomie
Lifestyle Keuze van de kenner: op deze producten lieten onze redacteurs het voorbije jaar hun oog vallen
Column | Jean-Paul Mulders Column | Jean-Paul Mulders ‘Je moet dik vel hebben om je niet ongemakkelijk te voelen bij alle berichten over zeedrones en bosbranden, terwijl Het Journaal hijgend met sport blijft openen’
Mode Mode Shoppen in Knokke: 8 nieuwe adressen voor modelovers De voorbije jaren waagden al heel wat nieuwe gezichten hun kans in de shoppingstraten van Knokke, en dat is dit jaar niet anders. Deze acht modeboetieks zwaaiden recent de deuren open.
Culinair Culinair Chef, boer en Instagramicoon Julius Roberts: ‘De seizoenen bepalen wat ik eet’ Julius Roberts (30) is de Britse posterboy voor het seizoensgebonden boerenleven. Hij goot zijn liefde voor het platteland, duurzaamheid en koken in het boek ‘The Farm Table.’
Mode Mode Discrete luxe: 10 kledingstukken voor wie topkwaliteit wil Vergeet schreeuwerige logo’s en designs, echte luxe fluistert. Deze tien klassiekers zijn het toppunt van chic.
Mode Mode Tien Belgische modemerken om te ontdekken Tien jonge merken tonen hoe springlevend de Belgische mode is. Het geheim: kwaliteit en duurzaamheid. Dat achter de labels vaak een duo zit, bewijst dat vrienden en familie de beste back-up zijn.