Zo kan je vandaag het dierenasiel van Gent steunen

Nail artist Elfi De Bruyn en dierenverzorgingsmerk Beaphar hebben jouw duimen nodig voor een liefdadigheidsactie die asieldieren in de bloemetjes zet.

A photo posted by Elfi De Bruyn (@glam_elfi) on

Iedereen kent Elfi De Bruyn als een vrolijke creatieveling die haar kleurrijke licht laat schijnen op alle aspecten van het leven: van je ontbijt tot je nagels. Toch houdt deze Gentse zich niet enkel met rozengeur, maneschijn en glitters bezig: onder haar drukbeprinte truien klopt een groot hart voor dieren. Zo nam ze al drie achtergelaten hondjes in huis en schaarde ze zich al vaker achter goede doelen die zich inzetten voor dieren (in nood).

Ook nu laat De Bruyn haar hart spreken en wil ze in samenwerking met dierenverzorgingsmerk Beaphar het Gentse dierenasiel steunen. Elfi zou Elfi niet zijn als ze dat niet op geheel eigen wijze zou aanpakken. De auteur van de Happy Nails boeken zal vandaag voor één dag de Facebookpagina van Beaphar overnemen in de hoop zoveel mogelijk likes bij elkaar te sprokkelen. 1 like voor de Facebookpagina van het dierenverzorgingsmerk vertaalt zich naar 1 euro voor het dierenasiel.

Elfi hoopt toch zeker 2500 likes te halen want dan doneert Beaphar ter waarde van 2500 euro verzorgingsproducten aan het Gentse asiel. Welke producten dat zijn zal in samenwerking met de asielmedewerkers en dierenartsen bepaald worden. Thumbs up voor dit project!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content