Weekendtip: surffilm Proximity in première in Antwerpen

© -

Taylor Steele, de beroemde surfcineast, regisseerde ‘Proximity’. De cast bestaat onder meer uit Kelly Slater en John John Florence. De Benelux première van de film vindt plaats in Antwerpen dankzij Haven Surf.

Taylor Steele won al menige award voor zijn werk en werd uitgeroepen tot een van de 25 meest invloedrijke mensen in de surfwereld. Voor zijn nieuwe film maakte hij een match tussen levende surflegendes en de meest progressieve jonge surfers. De kijker krijgt een overzicht van surficonen over de landsgrenzen en leeftijdsgrenzen heen. ‘Ik heb het gevoel dat ik gans mijn carrière naar dit moment aan het toewerken was. De film kwam tot stand uit het verlangen iets te doen in de surf scene dat nog nooit tevoren gedaan was,’ klinkt het bij de filmmaker zelf.

De cast van de nieuwe surffilm bestaat uit deze klinkende namen: John John Florence, Kelly Slater, Rob Machado, Shane Dorian, Stephanie Gilmore, Albee Layer, Craig Anderson en Dave Rastovich. Steele werkte achttien maanden aan wat hij zijn persoonlijke droomproject noemt.

De officiële Beneluxpremière vindt plaats in Cinema Zuid in Antwerpen. De Antwerpse surfshop Haven Surf organiseert de screening. Voor en na de vertoning kunnen surffans terecht in de shop voor een drankje. Die avond kunnen de aanwezigen ook genieten van twintig procent korting op kleding en tien procent korting op surfboards en wetsuits.

Klik hier voor meer info over de screening.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content