Video: deze drie vrouwen maken korte metten met de clichés van ouder worden

Jo-Ani Johnson © Instagram

Mensen komen niet met een houdbaarheidsdatum, maar zo behandelt de maatschappij hen soms wel. Vooral vrouwen krijgen het zwaar te verduren. Mannen worden zogezegd knapper wanneer ze ouder worden en vrouwen verliezen hun schoonheid. Niks van aan natuurlijk, dat bewijzen deze drie dames.

Allure en Style Like U sloegen de handen in elkaar voor deze verfrissende video. De 62-jarige Jo-Ani Johnson, 71-jarige Norma Kamali en 52-jarige Michaela Angela Davis stellen zichzelf voor en vertellen over hun zelfbeeld . Mannen worden niet knapper oud dan vrouwen, ze worden gewoon toegestaan om gracieus te verouderen. Dat wordt duidelijk in deze inspirerende video, waarin drie vrouwen uitleggen waarom ze zich op deze leeftijd goed voelen over zichzelf.

‘Ik begin me nu echt fysiek mooi te voelen. Ik voel me comfortabel, wijs en heb duidelijkheid in mijn leven’, licht Michaela toe in de video. Ook de twee andere vrouwen bevestigen dat ze zich goed in hun vel voelen en zichzelf nu mooier vinden dan toen ze jonger waren. ‘Ik weet dat het arrogant klinkt, maar er is niks waar ik het gevoel van heb dat ik het niet zou kunnen’, stelt Norma.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content