De lekkerste adressen van Luxemburg
Traditionele kost in een vaak idyllisch kader. Wij proefden van onze ruigste provincie en selecteerden de beste culinaire adressen.
Denk je aan Luxemburg, dan denk je aan smakelijke vleeswaren als rookworst en wildpastei, en traditionele kost als stoofpot van de Gaume, gevulde kool, hutsepot of wild. Elke plaats van enig aanzien heeft bovendien een eigen aperitief: Maitrank in Aarlen, Centaurée in Marche, Hydromel in Redu, Mufly in Saint-Léger, Zigomar in Virton. Pieter van Doveren zocht de smakelijkste adressen uit.
Le Clos des Récollets: pronkstuk van Durbuy p>
La Table de Maxime: modieus en harmonieus p>
Jardins des Senteurs: Elegant en gezellig p>
Les Pieds dans le Plat: geliefd om zijn royale keuken Idyllisch p>
Auberge du Val d’Aisne: Ardense gezelligheid in een voormalige boerderij p>
Les 7 Fontaines d’Awenne: streekkeuken p>
Le Cor de Chasse: verhuisd naar kasteelboerderij p>
Benoit Poncelet: echte Ardennais p>
La Ferme de la Vallée: zelfgedraaid ijs en lokale specialiteiten p>
La Ferme Houard: brasserie, gastenkamers en streekproducten p>
Les Chocolats d’Edouard: bekroonde chocolatier p>
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier