Wwwin: een lingerieset van Wolford

Dat het Oostenrijkse modemerk Wolford innovatie serieus neemt, bewijst het deze winter met de gloednieuwe lingeriecollectie Sheer Touch. We geven deze week vijf setjes met een Sheer Touch Cup Bra en Sheer Touch Control Panty weg.

Dat het Oostenrijkse modemerk Wolford innovatie serieus neemt, bewijst het deze winter met de gloednieuwe lingeriecollectie Sheer Touch.

Control panties, forming skirts en andere luxueuze stukken in fijn en soepel materiaal voelen daarbij niet alleen als een tweede huid aan, maar vormen ook de taille en de bovenbenen. Bovendien zorgt een naadloze afwerking ervoor dat de lingerie niet zichtbaar is onder nauwsluitende kleding, terwijl een brede comfortband een aangename, drukvrije pasvorm garandeert.

Hoog tijd dus om de proef op de som te nemen via de wedstrijdpagina van Knackweekend.be: daar geven we deze week vijf setjes met een Sheer Touch Cup Bra en Sheer Touch Control Panty weg. De gewenste maten hoeft u niet bij de hand te hebben: de winnaars wacht een persoonlijke ontvangst in de winkels van Wolford in Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Knokke en Luxemburg.

Info: www.wolford.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content