Motorhomes aan de top

30/10/11 om 19:53 - Bijgewerkt om 19:53

Bron: Knack Weekend

Bent u van plan met een motorhome op reis te gaan, dan kunt u terecht op het Internationale caravan- en motorhome salon Mobicar, tussen 29 oktober en 6 november in Brussels Expo.

Motorhomes aan de top

Een mobilhome is een perfect alternatief voor een vakantieappartement of een hotelkamer. Aan keuze is er bovendien geen gebrek: van klein tot groot en van eenvoudig tot luxe.

Wilt u zich verdiepen in die wereld, dan kunt u terecht op het Internationale caravan- en motorhome salon Mobicar, tussen 29 oktober en 6 november in Brussels Expo.

Bezoekers kunnen er alle nieuwigheden op het vlak van motorhomes, caravans, voortenten en accessoires bekijken. Meer dan 600 modellen worden tentoongesteld voor het publiek. Experts zijn aanwezig om alle vragen van geïnteresseerden te beantwoorden.

De bezoekers ontvangen bovendien een gratis catalogus met de adressen, prijzen van de tentoongestelde voertuigen en een volledige lijst met het trekvermogens van de auto's.

Wanneer u zich via de website www.mobicar.be inschrijft voor de beurs maakt u kans om een van de 500 Michelingidsen Met de camper door Frankrijk te winnen. (MS)

Onze partners