Belgisch reisplatform Alloux focust op unieke kant-en-klare luxereizen

19/01/15 om 11:19 - Bijgewerkt om 11:27

Niet iedereen heeft even veel tijd om reizen tot in de puntjes te plannen. Wie op zoek is naar een high end luxereis, maar kampt met tijdsgebrek, kan via Alloux een reis voor de meerwaardezoeker boeken. Winterdipje? Droom dan samen met ons weg bij deze acht bestemmingen.

Alloux mikt op drukbezette mensen die op zoek zijn naar een reis die ver wegblijft van massatoerisme.

Oprichtster Caroline Van Cauwelaert legt ons uit wat ze bedoelt met 'anders reizen'. 'Bij Alloux focussen we op een unieke beleving, niet op een bestemming. Enkele voorbeelden: beleef de zebramigratie te paard, geniet van de designhotels in Bali, geniet van een ballonvaart boven de duizenden tempels van Bagan of zeil van eiland naar eiland met je privé-catamaran op de Seychellen. De hotels zijn ondergeschikt aan de ervaring - waarmee ik niet gezegd wil hebben dat de hotels niet belangrijk zijn. Ik verkoop geen hotels, maar ik verkoop belevingen waarbij je overnacht in mooie hotels.'

Aan luxe hangt uiteraard een aardige kostprijs vast. Afhankelijk van de gekozen reis schommelen de prijzen tussen 1.600 en 12.500 euro per persoon voor twee weken . Niet niks, maar je krijgt er een unieke ervaring voor in de plaats waar alles geregeld is van a tot z. Voor sommigen onder ons blijft het waarschijnlijk bij dromen, maar wie wat geld over heeft voor luxe en tot in de puntjes verzorgde organisatie, is bij Alloux aan het juiste adres. (LP)

Surf voor meer info naar de website van Alloux.

Lees meer over:

Onze partners