Zo kleden zwangere celebrities zich

In 2013 zetten heel wat beroemde persoonlijkheden kindjes op de wereld. Als je een bolle buik hebt, is het allesbehalve gemakkelijk om je zowel trendy als comfortabel te kleden. Wij kozen tien bekende vrouwen uit in zwangerschapsoutfit die maar al te graag paraderen in hun alsmaar boller wordende buikje. Van een echte babyboom gesproken in celebland!

In 2013 zetten heel wat beroemde persoonlijkheden kindjes op de wereld. Als je een bolle buik hebt, is het allesbehalve gemakkelijk om je zowel trendy als comfortabel te kleden. Wij kozen tien bekende vrouwen uit in zwangerschapsoutfit die maar al te graag paraderen in hun alsmaar boller wordende buikje. Van een echte babyboom gesproken in celebland!

Lara Stone en David Walliams Het Nederlands topmodel en haar man David Walliams, Britse komiek en acteur, verwachten samen hun eerste kindje. Het geslacht willen ze niet weten tot aan de geboorte maar ze toonde met plezier haar zwangerschap in een strakke rode jurk op de Gotham Independent Film Awards 2012 in New York.

Kim Kardashian en Kanye West

Kim Kardashian, de 32-jarige realityster, verwacht samen met Kanye West haar eerste kindje in juli. Haar zwangere buik weet ze goed te verstoppen in deze luchtige beige jurk en blazer. De metaal gouden sandalen zorgen voor een ontspannen uitstraling. En met een Chanel handtas maakt ze haar outfit af.

Penelope Cruz en Javier Bardem

Penelope Cruz en Javier Bardem verwachten hun tweede kindje. Dit blijde nieuws verkondigde ze op de Spaanse televisie. Het liefdeskoppel heeft al een zoon, genaamd Leonardo die geboren is op 22 januari 2011. Normaalgesproken is ze erg gesteld op haar privacy, maar nu spotten we haar in bikini op het strand van Barbados.

Fergie en Josh Duhamel

Fergie, het vrouwelijke lid van de Black Eyed Peas en echtgenoot Josh Duhamel verwachten samen hun eerste kindje. Haar bolle buikje was te spotten in dit witte maatpak op de Giorgio Armani party op de modeweek in Milaan.

Jessica Simpson en Eric Johnson Jessica Simpson verwacht haar tweede kindje samen met haar verloofde Eric Johnson. Haar eerste kindje, Maxwell Drew werd geboren in mei 2012. Jessica Simpson vind je zwanger terug in een little black dress van het Amerikaanse label JS Collections, gespecialiseerd in zwangerschapsmode.

Kate Middleton en Prins William

De hertogin van Cambridge en Prins William hun eerste kindje is uitgerekend voor juli. Het begin van haar zwangerschap verliep wat minder soepel, ze werd dan ook opgenomen met een zware vorm van ochtendmisselijkheid in het ziekenhuis. Maar nu straalt ze als nooit te voren. Het wordt het eerste kindje voor prins William en prinses Kate, die elkaar op 29 april 2011 het ja-woord gaven. Op Sint Patricks Day droeg zwangere Kate een appelblauwzeegroene jas van Emilia Wickstead maar die dag zette ze zich nog ongewild in de schijnwerpers. Ze bleef met de hak van haar stiletto vastzitten in een roostertje op straat.

Channing Tatum en Jenna Dewan-Tatum Het prachtige Step Up-koppel Channing Tatum en Jenna Dewan-Tatum verwachten samen hun eerste kindje. Jenna en Channing leerden elkaar kennen op de set van de film ‘Step Up’, een dansfilm, en trouwden drie jaar later in 2009. Op de foto zie je haar hoogzwanger in een zwarte kanten jurk van Rachel Roy.

Peaches Geldof en Thomas Cohan

Peaches Geldof, Brits model, tv-presentator en journaliste, en haar vriend muzikant Thomas Cohan krijgen samen een tweede zoontje. De naam van de tweede spruit hebben ze al bekendgemaakt: Phaedra. Peaches showde haar bolle buik op de Elle Style-Awards in een lange kanten roze jurk van Moschino.

Kristen Bell en Dax Shepard

Kristen Bell, bekend van ‘Veronica Mars’ en ‘Forgetting Sarah Marshall’, verwacht haar eerste kind samen met verloofde en acteur Dax Shepard. De kleine spruit wordt aan het einde van de lente verwacht. Op de première van de film ‘The Lifeguard’ straalt ze in een paarse jurk met bijpassende schoenen en accessoires.

Malin Akerman en Roberto Zincone

De 34-jarige Rock of Ages-actrice en haar man Roberto Zincone verwachten hun eerste kindje. De twee leerden mekaar kennen in ‘The Petalstones’. De actrice was de zangeres van de band, haar man de drummer. De baby zou eind maart ter wereld komen. Ze poseert op de rode loper in een kanten blauwe sleepjurk op de InStyle/Warner Bross after party van de Golden Globe Awards 2013. (YM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content