Maak pikante foto’s met La fille d’O

Het lingeriemerk La fille d’O lanceert een nieuwe iPhone applicatie. Hiermee kan je je eigen pikante foto’s censureren en doorsturen.

Het lingeriemerk La fille d’O lanceert een nieuwe iPhone applicatie. Hiermee kan je je eigen pikante foto’s censureren en doorsturen.

Het Gentse lingeriemerk La fille d’O tast al sinds 2003 de grenzen van het taboe af. Erg uitdagende campagnes, heel openlijke interviews, een vrouwvriendelijke pornofilm: niets gaat Murielle Scherre, oprichtster van het merk, uit de weg. En nu waagt ze zich aan de volgende stap.

Obscura

Om te reageren op de censuurpolitiek die sociale media als Facebook hanteren, lanceert Scherre samen met het Belgische reclamebureau FAMOUs een nieuwe iPhone applicatie, waarmee ze ongestoord haar collectie kan promoten. De app heet Obscura en geeft de gebruiker de mogelijkheid om pikante foto’s te censureren op verschillende manieren. Achteraf kan je makkelijk je foto delen op Facebook, Twitter of Tumblr.

Nieuwe site

Naast het lanceren van dit nieuwe iPhonespeeltje, staat vandaag ook de nieuwe website van La fille d’O online. De site is een interactieve collage die je laat kennismaken met de wereld van de excentrieke lingerieontwerpster.

Meer informatie vind over Obscura vind je hier, voor de vernieuwde website van la fille d’O klik je hier. (AH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content