Diane von Furstenberg creëert oase

De show van Diane von Furstenberg was naar gewoonte een heuse party. De ontwerpster beschreef de vrouw in haar lentecollectie als ‘een eiland op zichzelf’. Het thema van de show was ‘Oase’ en dat viel te merken aan de ontwerpen. Von Furstenberg koos voor psychedelische zebraprints, safari-geïnspireerd stoffen en vrolijke, exotische kleuren. De collectie deed denken aan een tocht door de woestijn die eindigt bij een verfrissende oase. Er waren ook enkele feestelijke stuks in het zwart met goudborduursel. Een safari voor de rich and famous dus.

De modellen liepen er vrolijk bij, en ook von Furstenberg zelf blaakte van het enthousiasme. Toen ze aan het einde van de show haar applaus in ontvangst kwam nemen op de tonen van Mary J. Blige – gehuld in een jurk met savanneprint – waagde ze een dansje, wuifde ze naar haar vrienden en kuste haar echtgenoot.

Op de eerste rij: von Furstenbergs echtgenoot Barry Diller zat naast Barbara Walters. Verder mochten Girls-actrice Allison Williams en Jessica Alba, Red Hot Chili Pepper Anthony Keidis, Paris and Nicky Hilton en Disney-ster Bella Thorne de eerste rij bevolken. Modellen: von Furstenberg wist topmodellen Naomi Campbell en Karen Elson te strikken Soundtrack: Blurred Lines van Robin Thicke, Daft Punks Get Lucky en Beyonces Crazy in Love schalden door de boxen. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content