Diane von Furstenberg ontwerpt fles voor Evian

31/10/12 om 10:20 - Bijgewerkt om 10:20

Bron: Knack Weekend

De modeontwerpster heeft de handen in elkaar geslagen met Evian. Het resultaat is een nieuw ontwerp voor de waterflessen in limited edition.

Diane von Furstenberg ontwerpt fles voor Evian

Modeontwerpster Diane von Furstenberg heeft een fles ontworpen voor het merk Evian. De collectie zal vanaf november 2012 te koop zijn in limited edition.
Voor het ontwerp liet Diane zich inspireren door haar iconisch mantra. Het resultaat is een uniek ontwerp en een fles versierd met de woorden 'Water is Life is Love is Life is Water is...,' bedrukt met biologische inkt. De fles is bovendien gemaakt van glas.

Diane von Furstenberg is de eerste Amerikaanse ontwerpster en de eerste vrouw die in het kader van deze samenwerking werd aangesproken om een fles te ontwerpen.

"Diane is een wereldwijd erkende pionier in de modewereld en icoon dankzij haar liefdadigheidsactiviteiten en mentoring als voorzitster van de Council of Fashion Designers of America. Het ontwerp voor de Evianfles staat symbool voor haar jeugdige instelling en inspirerende levensstijl", aldus Martin Renaud, voorzitter van Evian Volvic World. (RDM)


De Evian fles ontworpen door DvF zal vanaf November 2012 beschikbaar zijn bij Delhaize en bij bepaalde drankenhandelaars. Aanbevolen verkoopsprijs: 2,59€.

Lees meer over:

Onze partners