Wauters: Trendy patisserie

04/06/12 om 16:31 - Bijgewerkt om 16:31

Bron: Knack Weekend

Specialiteiten uit banketbakkerij Wauters zijn: Madagaskartaart met crème brûlée van vanille en domeinchocolade, en Carameliataart met krokante bodem, chocolade met een ondertoets van karamel en fluweelrood, afgespoten met spuitchocolade.

Wauters: Trendy patisserie

© Michel Vaerewijck

Rony WAUTERS heeft het door zelfstudie ver geschopt. Vader had een brood- en banketbakkerij en zoonlief moest naar de banketbakkersschool. Na zijn school is hij bij vader gaan werken, maar junior wilde meer. Om verder vooruit te kunnen heeft Rony een bakkerijtje in Temse over genomen.

Beetje bij beetje heeft hij zich vervolmaakt. Zijn ambities trokken de aandacht van chocoladespecialist Cnudde, die hem inlijfde bij de Valrhona Partners, een selecte groep banketbakkers die door de Franse couverturefabrikant wordt geholpen met bijscholing en met uitzonderlijke recepten.

Specialiteiten uit banketbakkerij Wauters zijn: Madagaskartaart met crème brûlée van vanille en domeinchocolade, en Carameliataart met krokante bodem, chocolade met een ondertoets van karamel en fluweelrood, afgespoten met spuitchocolade.

Wauters: Pastoor Boelstraat 44, 9140 Temse. 03 771 03 45.

Lees meer over:

Onze partners