Restaurant 'Humphrey' in Brussel: vrij en eigengereid

14/12/16 om 16:42 - Bijgewerkt op 15/12/16 om 09:39

Bron: Knack Weekend

Kok Yannick Van Aeken en sommelier Glen Ramaekers besloten hun eigen ding te doen en openden in februari Humphrey. De formule draait rond vrijheid en hartelijk eten delen in een losse sfeer.

Humphrey heeft een trendy inrichting zonder opgelegde chic, ontworpen door Frédéric Nicolay. In de centraal opgestelde open keuken zien we de koks assembleren met de handen uit bakjes en saus doseren uit flesjes, er wordt nauwelijks gekookt met pannen. Al het personeel draagt een blauw hemd met een bruin vestje, wat de indruk schept dat koken en bedienen met elkaar versmelten.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners